Vaspet este una dintre companiile cele mai importante ale industriei prelucrărilor mecanice din România

     Încă de la înfiinţare, Vaspet S.R.L şi-a propus să ofere servicii şi produse de calitate, care să corespundă exigenţelor dumneavoastră. Societatea a fost înfiinţată în anul 1993, până în prezent acumulând o vastă experienţă în domeniul în care activăm, din relaţii atât cu parteneri locali, cât şi din străinătate.

     Cu un efectiv de 36 angajaţi şi echipamente de ultimă generaţie (maşini cu comandă numerică - CNC), Vaspet S.R.L produce o gamă largă de produse din PTFE (teflon), mecanică fină, construcţii metalice uşoare. 

     Spaţiile de producţie sunt amplasate pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 m2, în localitatea Jorăşti, comuna Vânători, judeţul Vrancea, acestea depăşind 2.400 m2.

     Una din principalele misiuni ale companiei este de a îndeplini obiectivele clienţilor noştri, prin calitate superioară oferită la preţuri minime.

     Vaspet S.R.L se preocupă de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou în domeniu şi pentru a fi mereu pregătiţi în faţa provocărilor.

     Punând accent pe calitatea produselor şi promptitudinea cu care răspundem solicitărilor dumneavoastră, suntem siguri ca veţi fi pe deplin mulţumiţi în eventualitatea unei colaborări. Vom fi cu siguranţă un sprijin real în creşterea afacerii dumneavoastră.